Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 22 de març del 2011

Notícia :: Kosmopolis11, la festa de la literatura a Barcelona

Avui s'ha presentat una nova edició de Kosmopolis la festa internacional de la literatura amplificada que se celebra cada dos anys al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona des de principis de segle. A l'edició d'enguany la protagonista és la convivència entre la paraula oral, escrita i electrònica i un dels temes centrals serà la literatura a la xarxa.

Des de dijous i fins dissabte el CCCB es converteix en un laboratori literari per rebre una nova edició de Kosmopolis on la literatura és la protagonista en totes les seves vessants. El certàmen va ser un dels primers en incloura la paraula electrònic en el seu programa. Quatre dies ens els que tots els espais del CCCB s'ompliran de literatura i autors reconeguts, que a través de conferències i col·loquis debatran sobre el futur de la literatura i sobretot de la convivència entre la paraula oral, escrita i electrònica. Un dels temes centrals de l'edició d'enguany és la literatura a la xarxa on Henry Jenkins i Alejandro Baricco, entre d'altres, analitzaran alguns dels temes cabdals del futur literari a internet. Més d'una setenta d'escriptors, periodistes i professionals del sector passaran per Kosmopolis11 durant tres dies.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails