Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 3 de març de 2011

Activitat :: Exposició Transvasaments. Cinema i literatura

Exposició:Transvasaments. Cinema i literatura
Data: Fins el 31 de març
Lloc: Espai Betúlia (C. Enric Borràs, 43-47 · 08912 Badalona)

Maximiliano Viale Comissari de la mostra. El cinema, des de la seva popularització a començaments del segle XX, té la necessitat de mostrar-se com un mitjà capaç de relatar. Cinema i literatura convergeixen justament en aquest punt, i és que les dues formes posseeixen de manera inherent la capacitat de narrar. La proposta expositiva "Transvasaments. Cinema i literatura", ofereix una aproximació didàctica a models originats a partir de la convergència entre totes dues formes d’expressió artística. Hi trobarem peces dedicades a la novel·la, al teatre, a la poesia, a l’assaig i al conte infantil, que ens ajudaran a entendre com aquests models literaris han facilitat nous temes, noves estructures narratives i expositives, que el cinema ha adaptat amb un llenguatge propi. L’Espai Betúlia proposa una passejada per la història d’aquesta relació entre cinema i literatura i els transvasaments que resulten d’aquest binomi.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails