Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 10 de febrer del 2011

Notícia :: LaButxaca publica un llibre rigurós sobre el Facebook i els seus efectes

El periodista nord-americà David Kirkpatrick ha passat aquests dies per Barcelona per presentar el seu llibre 'L'efecte Facebook' (LaButxaca), el primer acostament seriós i exhaustiu a aquesta xarxa social . En el llibre s'expliquen coses que ningú sap sobre la història del Facebook. De fet Kirkpatrick és dels pocs periodistes que han tingut accés al creador de la xarxa Mark Zuckerberg.

David Kirkpatrick és autor de desenes d'articles i reportatges sobre internet i les noves tecnologies per a publicacions com Fortune i The Daily Beast. El seu darrer llibre l'Efecte Facebook és un anàlisi exhaustiu de la xarxa social més important i influent del món , el Facebook. El llibre preten anar molt més enllà de la pel·lícula recentment estrenada sobre el facebook, perquè Kirkpatrick l'ha escrita parlant directament amb els actors de l'empresa, fins i tot el mateix Zuckerberg, que li expliquen tota mena de detalls sucosos. De fet el creador de Facebook ha estat al corrent de l'existència del llibre des del principi i aquest grau de confiança amb els creadors permet que el llibre ens doni una visió de la influència de la xarxa i el seu futur molt acurada.
:: Consulta la pàgina del llibre al Facebook

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails