Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 15 de febrer del 2011

Notícia :: La literatura catalana convidada a l'Argentina, Capital Mundial del Llibre 2011

Catalunya participarà durant el mes de maig en el projecte de la 'Torre de Babel dels Llibres 'que s'exposarà a Buenos Aires en el marc de les celebracions de la Capital Mundial del Llibre 2011. Els actes de celebració de la capitalitat del llibre començaran el proper 23 d'abril amb l'objectiu de promoure la lectura, el llibre i el patrimoni literari.
'La Torre de Babel de Llibres' és una creació de l'artista plàstica argentina Marta Minujín i consisteix en una intervenció urbana de 25 metres d'alçada, amb set pisos, que s'ubicarà en unapunt estratègic de la ciutat de Buenos Aires. Els visitants podran pujar als diferents pisos d'aquesta particular torre a través d'unes escales, durant tot el mes en què estarà exposada. L'objectiu és que l'estructura tingui entre 20.000 i 30.000 llibres en les diferents llengües dels col·lectius que viuen a la capital argentina, com a mostra de convivència d'una pluralitat de cultures en un espai comú. En concret, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, contribuirà amb un miler de llibres que s'han seleccionat des de la Central de Prèstec i Serveis Especials (CePSE) de la Subdirecció General de Biblioteques. En acabar l'exposició, els llibres passaran a formar part del fons de la primera Biblioteca Multilingüe de la ciutat de Buenos Aires.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails