Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 4 de gener del 2011

Novetat :: El joc de Déu

El joc de Déu
Salvador Macip 
Bromera
Novembre 2010
Novel·la

Sherman Comet no és gaire llest. El que més li agrada a la vida és seure davant el televisor amb una cervesa a la mà. O mirar els escots de les dones. És un dropo, un estudiant pèssim que malviu en un pis tronat al Harlem de Nova York. Per desgràcia, ell és l’únic que pot evitar que d’aquí sis dies un forat negre s’empassi la Terra. Ara s’ha de veure si serà capaç de fer-ho. O si tan sols voldrà posar-s’hi. Li caldrà una bona dosi de persuasió per part de Vivian Bentley, la noia dels seus somnis i la persona que més l’odia en aquest planeta. I de ben segur, també necessitarà una petita empenta divina per a complir la missió més important que existeix: salvar la humanitat.

:: Llegiu-ne un fragment
:: Web del llibre
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

Related Posts with Thumbnails