Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 23 de novembre del 2010

Notícia :: La tradicional Nit de Santa Llúcia canvia de model, suprimint el tradicional sopar posterior a l'entrega dels premis literaris

Arriba la 60ena edició de la Festa de les Lletres Catalanes que enguany se celebrarà el 17 de desembre. Omnium Cultural ha decidit suprimir el tradicional sopar de la festa per primar el contingut literari de l'esdeveniment que se celebarà a Viladecans. Enguany ha augmentat el nombre d'originals presentats als premis. 

El 17 de desembre és la data escollida per celebrar la 60ena edició de la Festa de les Lletres Catalanes on s'atorguen alguns dels premis més importants de la literatura catalana: el Premi Sant Jordi de narrativa, el Mercè Rodoreda de contes, el Carles Riba de poesia, el J.M Folch i Torres de narrativa infantil i el Joaquim Ruyra de narrativa juvenil. Enguany s'ha rebut un 50 per cent més d'originals que l'any passat. Al Premi Sant Jordi de novel·la, n'hi han concorregut 37 (28 l'any passat); al Premi Carles Riba de poesia, 74 (el 2009, 50); i al Premi Mercè Rodoreda de contes, 46 (27 l'any passat).Els organitzadors d'Òmnium Cultura han decidit suprimir el tradicional sopar per motius econòmics, mantenint el lliurament de premis i l'espectacle cultural, fet enguany per Comediants, que s'acompanyarà amb una copa de cava final.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

  1. Com que cada dia la publicació es fa més difícil i cara, la gent opta molt més als premis, com a una loteria, per veure editada la seva obra.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails