Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 25 de novembre del 2010

Notícia :: Es posa a la venda una edició popular de l'obra completa de Joan Maragall

Edicions 62 publica una edició de butxaca de la Poesia completa de Joan Maragall com a preludi de l'edició de l'obra completa en tres volums, que sortirà l'any vinent. 

El volum de la 'Poesia completa', que avui es posa a la venda a les llibreries, aplega tota la seva obra original en vers. Inclou els cinc llibres publicats en vida de l’autor: 'Poesies' (1895), 'Visions & Cants' (1900), 'Les disperses' (1904), 'Enllà' (1906) i 'Seqüències' (1911). A més, comprèn tots els poemes esparsos (apareguts en publicacions periòdiques o inèdits en vida de l'autor), agrupats en tres seccions per a facilitar una lectura cronològica del conjunt (1896-1905, 1906-1911 i poemes no datats). Finalment, la 'Poesia completa' de labutxaca s'arrodoneix amb l’obra dramàtica en vers 'Nausica', inèdita a la mort del poeta. Tanquen el volum uns índexs (de títols i de primers versos) que el fan molt manejable. Aquesta edició de butxaca és una obra de Glòria Casals i Lluís Quintana, dos dels responsables de l'Obra Completa de l'autor. La publicació d'aquesta edició crítica de l'obra completa, dirigida per Lluís Quintana, s'ha retardat i finalment apareixerà, en tres volums, l'octubre del 2011.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails