Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 25 d’octubre del 2010

Novetat :: Es rellança la figura de Josep Plà 30 anys després de la seva mort

Edicions 62 rellança l'obra completa de Josep Plà gràcies al sistema de d'impressió a demanda que ja està disponible a partir d'avui a les llibreries de Catalunya, València, Balears i la Regió de parla catalana del sud de França. L'editorial, juntament amb la Universitat de Girona, han signat un conveni per la creació de la càtedra Josep Plà que dirigirà Xavier Plà.

Aviat farà 30 anys de la mort de Josep Plà i la seva obra completa ja està disponible per tots aquells que la vulguin comprar. Gràcies a un nou sistema de digitalització, Edicions 62 torna a posar al mercat la col·lecció completa, un total de 46 volums, que ocupen 30.000 pàgines.  El preu per exemplar serà de quaranta euros, mentre que la totalitat de la col·lecció suposarà una despesa de 1.750 euros. Pel que fa a la càtedra, la finançarà la Universitat de Girona, la Fundació Josep Plà i Edicions 62. El seu director Xavier Plà ha avançat que es crearà un grup d'investigadors, integrat per filòlegs, historiadors i correctors, que revisaran els textos de l'escriptor i no ha descartat en el futur "reeditar alguns volums amb la fiabilitat que l'obra de Pla mereix". També es treballarà per a la promoció i la divulgació de tots els materials que es conserven de l'autor de l'Empordà i, com a primera tasca, s'intentaran trobar totes les seves cartes a través de diferents arxius.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails