Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 13 d’octubre del 2010

Notícia :: Set de les editorials afectades pel tancament d'Arc de Berà ja ténen distribuidora

Xarxa de Llibres gestionarà la distribució a llibreries de set de les editorials afectades pel tancament de l’Arc de Berà. L’operador logístic serà Àgora Solucions Logístiques. El servei de novetats i de reposició a les llibreries d’aquests segells editorials es reprendrà la segona setmana d’octubre. Les editorials Angle, Bromera, Cossetània, Viena, Base, Símbol, i Albertí distribuiran els seus llibres a partir d'ara a través de Xarxa de Llibres. Aquestes editorials distribuien els seus llibres fins fa poc a través d'Arc de Berà. Però el mes de setembre la distribuidora va anunciar que plegaba just en el moment en que s'havien de començar a distribuir les novetats de l campanya de tardor i Nadal.  Davant la greu situació, les editorials finalment han optat per confiar la seva comercialització a Xarxa de Llibres i les tasques logístiques a Àgora Solucions Logístiques per veure garantit el seu futur. El volum de facturació dels segells gestionats per Xarxa de Llibres supera actualment els 4 milions d'euos i aplega l'edició d'uns cinc-cents títols anuals.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails