Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 27 de juliol del 2010

Notícia :: Roda de Ter obrirà un museu dedicat a Miquel Martí i Pol

Roda de Ter tindrà molt aviat un museu dedicat a Miquel Martí i Pol. Per fi s'ha desencallat el projecte de convertir l'antiga residència del poeta en museu situat al bell mig del poble. L'espai proposarà un recorregut emocional per l'obra del gran poeta a la casa on va viure totalment rehabilitada per l'ocasió.
El museu comptarà amb un ampli ventall d'objectes, des de petits detalls de la seva vida, coses tan senzilles com el llapis i la llibreta que l'acompanyaven, fins a quadres dedicats de grans pintors i amics del poeta, escultures i objectes personals. S'hi podran trobar tharrats, tàpies, viladecans i també una pintura de Rafael Alberti. Actualment l'Ajuntament de Roda proposa una ruta literària força completa que recorre tots els espais que van ser vitals per Martí i Pol, amb la fàbrica on va treballar i els carrers que va trepitjar. És una ruta que es pot seguir de manera autodidacta o amb un guia.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails