Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 12 de juliol del 2010

Notícia :: Puigcerdà estrena la Ruta Zafón inspirada en El joc de l'àngel

La "Ruta literària Zafón", acabada d’inaugurar, està basada en la recreació dels llocs d'interès que es desenvolupen a la trama de la novel·la 'El Joc de l'Àngel', escrita per Carlos Ruiz Zafón i ambientada a principis del segle XX. Alguns dels capítols més importants passen a Puigcerdà. Aquesta ruta és una excusa immillorable per conèixer els llocs més emblemàtics de la vila.

El recorregut de la "Ruta literària Zafón" s’inicia a Estació de Renfe de Puigcerdà (al barri de l’estació), continua per l'Hotel del Llac i pels voltants de L’Estany i segueix posteriorment per Villa San Antonio i el Passeig de la Rigolisa, per acabar al Passeig dels Enamorats. És a dir, segueix estrictament el mateix recorregut que fa el protagonista de la novel·la, en David Martín, quan arriba a Puigcerdà.
El recorregut estarà degudament marcat i senyalitzat amb columnes de granit polit, de dimensions 120 x 40 x 40, en les quals hi haurà unes plaques metàl·liques amb els textos al·ludits a la trama de la novel·la 'El joc de l'Àngel' i que fan referència als llocs per on passem. Aquest recorregut complementerà els dos que ja hi ha a Barcelona relacionats amb Zafón: La Barcelona màgica, del best seller L’Ombra del Vent, i la ruta d’El Joc de l’Àngel.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails