Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 21 de juny del 2010

Notícia :: Maletes perdudes guanya el rànquing de primavera de 80grams

La primera novel·la de Jordi Puntí Maletes perdudes continua recollint èxits i en aquesta ocasió s'emporta el primer lloc del Rànquing 80grams de primavera amb el 42 per cent dels vots, una àmplia majoria. En segon lloc ha quedat Xocolata desfeta de Joan Lluís Lluís amb el 20 per cent de les votacions. El Rànquing de primavera proposava 5 novel·les de literatura catalana editades en els darrers 6 mesos i ha recollit una quarantena de vots.

®anquing d'hivern de 80grams

El rànquing de primavera de 80grams tanca l'edició d'aquest any amb un clar guanyador Maletes Perdudes de Jordi Puntí que ha rebut 15 vots en total. I és que la novel·la ha estat sense cap mena de dubte la revel·lació d'aquesta primavera. El segon lloc ha estat per una novel·la que ha sorprès als lectors i a la crítica per la seva qualitat i originalitat. Xocolata desfeta de Joan Lluís Lluís ha aconseguit 7 vots, la meitat que el primer. Trepitjant-li els talons amb només un vot de diferència, 6 en total,  hi ha la primera novel·la de Iolanda Batallé La memòria de les formigues, l'interessant recorregut vital d'una noia que un bon dia decideix canviar de vida. En el penúltim lloc queda la última novel·la de Jordi Coca La nit de les papallones, un magnífic retrat novel·lat d'una famosa stripper Barcelona de mitjans del segle passat que ha recollit 4 vots. I en l'últim lloc del rànquing queda Olor de violetes de Joan Campmajor, últim Premi J. M. Casero amb tres vots.

:: Gràcies a tots per participar i animeu-vos a llegir tots els llibres del ®ànquing si encara no ho heu fet. I recordeu que ben aviat començarà el Rànquing d'Estiu, amb noves propostes!!!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails