Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 28 d’abril del 2010

Novetat :: A gust amb la vida

A gust amb la vida
Anna Gavaldà
Edicions 62
Abril 2010
Novel·la

"Lleugera, tendra i alegre, A gust amb la vida és una novel•la absolutament seductora i plena d’humanitat, que et fa estimar la vida i et deixa el regust dolç d’haver passat una estona entre bons amics"

CONTRAPORTADA: En Simon, la Garance i la Lola, tres germans que ja han passat de la trentena, intueixen que la celebració del casament del seu cosí serà d’allò més avorrida i pesada. Així, de sobte, just quan la cerimònia comença, decideixen escapolir-se i agafar el cotxe per anar a visitar el seu germà petit, en Vincent, que treballa com a guia turístic en un antic castell. Al llarg d’unes hores, els quatre s’oblidaran dels fills, les parelles, els divorcis i les mil i una mundanitats quotidianes per reviure els temps feliços de la infantesa, un darrer dia meravellós robat als altres en el qual seran capaços de recuperar la sinceritat i complicitat de la seva infància.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

Related Posts with Thumbnails