Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 24 de març del 2010

Novetat :: Miracle a Llucmajor

Miracle a Llucmajor
Sebastià Alzamora
Proa
Març de 2010
Novel·la

Aquesta novel·la es basa parcialment en la història real d’un jove pagès de l’interior de Mallorca que, l’any 1920, va decidir construir una màquina voladora que fos capaç d’enlairar-se i d’aterrar verticalment, a la qual va donar el nom de cometagiroavió.

CONTRAPORTADA: En Pere de Son Gall és un jove pagès de Mallorca que, als anys vint, decideix construir una màquina voladora, batejada amb el nom de cometagiroavió. El projecte pateix tota mena d’entrebancs i desperta les burles de la gent del poble, que titlla en Pere de boig i d’il·lús. Però en Pere és obstinat, tant en el desig de volar com en l’amor incondicional que sent per na Maria Boscana, filla d’un poderós terratinent. Mentrestant, des de Barcelona arriba una comissió de la Lliga del Bon Mot, amb la missió de combatre la blasfèmia i la grolleria a l’illa. Les tres dames del Bon Mot, l’alcalde vidu, el capellà dipsòman i els entranyables amics d’en Pere permeten a Sebastià Alzamora crear una comèdia emotiva i divertida, que parteix d’una història real i que celebra la força irresistible de l’amor i la capacitat de superació d’un home amb la dèria de volar.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails