Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 7 de gener de 2010

Notícia :: Llucia Ramis guanya el Premi Josep Plà i Clara Sánchez el Premi Nadal

La periodista mallorquina Llucia Ramis ha guanyat el Premi Josep Plà 2009 amb el llibre Egosurfing, una novel·la sobre les relacions personals que comencen a Internet. El premi, que atorga l'editorial Destino, es va donar a conèixer ahir al vespre juntament amb el Premi Nadal 2009 que aquest any ha estat per Clara Sánchez amb el trhiller psicològic Lo que sé de tu nombre.
Llucia Ramis ha destacat entre els 34 originals que enguany optaven al Premi Josep Plà, la majoria novel·les. El premi està dotat amb 6.000 euros, i l'any passat el va guanyar el també periodista Gaspar Hernández. Egosurfing és una història basada en les relacions que sorgeixen a través d'Internet, una reflexió de com ens relacionem en plè segle XXI.
El premi degà de les lletres espanyoles, el Premi Nadal que també concedeix Destino, aquest any no ha distingit cap finalista. La guanyadora Clara Sánchez s'ha imposat amb un trhiller psicològic sobre un "caçanazis" retirat tranquil·lament a la costa d'Alacant, Lo que se de tu nombre i s'ha emportat els 18.000 euros amb els que està dotat el guardó. Enguany el Premi Nadal ha rebut més de 200 originals, la majoria de Madrid i Barcelona. L'any passat el premi Nadal el va guanyar Maruja Torres amb Esperadme en el cielo. Les dues novel·les sortiran a la venda el 6 de febrer.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentari:

Related Posts with Thumbnails