Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 15 de desembre del 2009

Novetat :: Tarragona: espai festiu, espai teatral

Tarragona: espai festiu, espai teatral

Francesc Massip, Jordi Bertran, Anna Vila Fernández, Anna Domingo Palau i Josep Anton Codina
Desembre 2009
Divulgació històrica

SINOPSI: Tarragona: espai festiu, espai teatral vol ser un recorregut pel que és una ciutat com a marc de la cerimònia comunitària, espai d’encontre i de celebració, àmbit per excel·lència de la festa urbana, lloc on s’exhibeixen les captinences dels ciutadans, on es difonen els seus vincles i on es consolida la seva identitat. Tot plegat en una trajectòria que s’inicia a l’Edat Mitjana en una Plaça del Corral que aprofita l’antic circ romà i que no ha deixat mai de ser un punt neuràlgic de les festivitats tarragonines, i que culmina amb els distints espais creats per contenir els espectacles contemporanis. Un itinerari per la teatralitat tarragonina que es ressegueix de la mà de cinc especialistes en els distints àmbits que s’hi tracten, amb una vinculació i una experiència directa sobre el terreny.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails