Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 19 de novembre de 2009

Novetat :: Vint i cinc anys i un dia

Vint i cinc anys i un dia. Reflexions d'un advocat penalista
Carles Monguilod
Ara Llibres
Novembre de 2009
Divulgació


SINOPSI: Apassionant de la primera pàgina a l’última, Vint-i-cinc anys i un dia és l’absorbent crònica judicial dels casos de més projecció pública de l’últim quart de segle, revelada per un dels seus protagonistes més brillants.Carles Monguilod, l’advocat que ha defensat les causes de M. Àngels Feliu, la farmacèutica d’Olot, de Juan José Moreno Cuenca, El Vaquilla, de l’escriptor Javier Cercas i les de tants personatges anònims, ara ha decidit posar els seus records negre sobre blanc, i el resultat ha estat: Vint-i-cinc anys i un dia. Reflexions d’un advocat penalista . “D’aquesta relació amb el jutge Baltasar Garzón em va quedar el record que abans he explicat. És una persona afable i eficaç en la feina. Contundent que tira pel dret. Penseu que tot això de la identitat falsa i de la firma secreta, ho duia a la pràctica molt abans que s’aprovés la llei de protecció de testimonis. A ell li era igual. Buscava l’efectivitat per sobre de tot.” “He dit públicament que la Sra. M. Àngels Feliu és una dona excepcional. (...) si aquest assumpte del seu segrest m’ha permès conèixer el mal gairebé en estat pur, també, al mateix temps, m’ha permès conèixer i estimar l’altra cara de la moneda. El bé. La bondat. Una bona persona. M’he fet ric (no parlo de diners) amb aquesta clienta, us ho asseguro.”
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails