Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 26 de novembre del 2009

Novetat :: Codi Genètic

Codi genètic
Amàlia Lafuente
Editorial Proa
Novembre 2006
Novel·la
Premi Ciutat de Badalona de Narrativa

:: Retalls radiofònics 80 grams


CONTRAPORTADA: La descoberta d’un fàrmac contra l’Alzheimer centra les investigacions de la Marina Fontcuberta. Amb l’arribada d’un nou director a l’Institut de Neurociències, que ha fet una carrera brillant als Estats Units, la recerca es complica perillosament. Enlluernada pel magnetisme del flamant director, la jove Marina està temptada de saltar-se els límits de l’ètica professional. Amàlia Lafuente retrata amb habilitat el món de la investigació científica: la lluita dels becaris, l’abús de poder dels triomfadors, la competitivitat, els jocs de seducció entre els companys... Amb tots els ingredients del millor thriller, Codi genètic atrapa el lector amb un tema d’actualitat i uns personatges de carn i ossos.

5 comentaris:

  1. És una novel·la molt entretinguda sobre la investigació farmacològica: els becaris explotats, els metges divos, els trepes disposats a tot, el personal vocacional... M'ha agradat.

    ResponElimina
  2. Es una de les novel.les que m'ha agradat més dels darrers mesos. Es diferent, enganxa i sobretot està molt ben escrita.

    ResponElimina
  3. Te de tot, amor, intriga, sexe, passions de tot tipus. Els persontages són molt humans i creïbles. No es un thriller de consum ràpid, et fa pensar. Us l'aconsello

    ResponElimina
  4. M'ha encantat, la he llegit ràpid pero a la vegada, fent-la durar. Entre mig de l'acció (que n'hi ha molta) hi ha molt pensament que s'ha de pair bé. Es tot un món de becaris, laboratoris, ratolins, hospital. Quan t'endinses, no vols sortir.

    ResponElimina
  5. Es una història molt entretinguda, veus com funciona aquest món. M'ha agradat molt. Els personatges són magnífics.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails