Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 6 de novembre de 2009

Activitat :: Presentació Donde están tus zapatos?

Presentació Dónde están tus zapatos, de Patrícia Soler Vico
Data: Dilluns 9 de novembre de 2009
Lloc: Sala Segarra Ateneu Barcelonés
Hora: 19:30

La Patricia va perdre el seu marit fa temps. El sida se'l va emportar i la va deixar sola. A partir d'aquesta experiència tant trista, ha estat capaç de narrar en primera persona l'època de trànsit, el dolor de la pèrdua i l'esperança de tornar a començar una nova vida. El text parlar del procés del dol i de les pèrdues en general: no només la física d'un ésser estimat, sinó de totes aquelles a les que els vius anem renunciant per amor. L'autora crea un triangle amorós entre el record del seu marit, un nou amor i ella mateixa per parlar del procés de reconstrucció emocional al que s'enfronta qualsevol persona viva. La presentació anirà a càrrec, a més de l’autora, d’Oriol Izquierdo, director de la Institució de les Lletres Catalanes; de Marta Luna, pedagoga i professora de l’Escola d’Escriptura; i de l’agent literària Anna Soler-Pont.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails