Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 18 de setembre del 2009

Novetat :: L'última carta de Companys

L'última carta de Companys
Toni Soler
Editorial Columna
17 de setembre de 2009
Novel·la

SINOPSI: L´última carta de Companys és una història de ficció que planteja fets improbables i hipòtesis diferents. El primer d´aquests fets improbables és la màquina que permet viatjar a través del temps i modificar la història. El mosso d´esquadra Martí Llaneras rep l´encàrrec de rescatar Lluís Companys al castell de Montjuïc. L´encàrrec el fa l´ambiciosa vicepresidenta del govern, que vol aconseguir un cop d´efecte amb el rescat de Companys, a qui mostraria en públic en la festivitat nacional de Catalunya, l´11 de setembre. Per aconseguir-ho, se serveix d´un científic prestigiós. La "transmigració", o viatge en el temps, no resulta perfecta, i dóna lloc a escenes surrealistes i hilarants en alguns casos, i en d´altres emotives. Finalment, aconsegueixen tornar en Companys viu a la Catalunya del 2016. El xoc per al president és brutal: no entén què ha passat, com hi ha persones de tantes races... Resulta ser força políticament incorrecte, etc., però triomfa mediàticament.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 comentaris:

  1. Com suposo que passara amb el llibre, que triomfarà mediàticament, encara que sigui políticament incorrecte, no hi ha com ser mediàtic i moderadamnent políticament incorrecte, per vendre llibres.

    ResponElimina
  2. ahir el vaig acabar. no em va agradar, però estic segur que tindrà éxit, té les claus per l'exit: actualitat, historia, suspens, acció, ciencia ficció. no era el que m'esperava. encara recordo el llibre historia de catalunya, modestia apart. Em va xocar un llibre d'historia tant facil, rapid, divertit, clar. Res a veure!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails