Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

diumenge, 6 de setembre del 2009

Noticía :: La última novel·la de Dan Brown es posarà a la venda el 29 d'octubre

El símbol perdut, la última novel·la de Dan Brown, arribarà al nostre país el proper 29 d'octubre amb una tirada rècord d'un milió i mig d'exemplars. L'edició castellana anirà a càrrec de Planeta i la catalana d'Empúries.
Poques coses més se saben de la última novel·la de l'autor d'El codi Da Vinci, només que a El símbol perdut l'acció passa en 12 hores en les estances ocultes, soterranis i temples de Washington DC, que Robert Langdon torna a ser el protagonista i que la primera frase de la novel·la és "El secret és com morir". Brown ha trigat 5 anys a escriure aquest llibre. Pels que no puguin esperar, la versió en anglès surt el proper 15 de setembre, i els Estats Units tindrà una tirada de 5 milions i mig d'exemplars. És clarament el llençament comercial més esperat de la temporada.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails