Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 19 d’agost del 2009

Notícia :: Les biblioteques d'estiu

Una trentena de biblioteques catalanes ofereixen durant aquest mes els seus serveis en platges, piscines, places, mercats o terrasses. A les biblioteques d'estiu s´hi poden trobar llibres, diaris, revistes, còmics i contes infantils.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Què millor que aprofitar el temps lliure de les vacances llegint, i què millor que fer-ho a la fresca. La Xarxa de Biblioteques de Catalunya t'ho posa més fàcil i durant el mes d'agost treu un petit tast del seu fons bibliogràfic al carrer. Durant aquest mes trobareu 23 bibliopiscines, sis biblioplatges, quatre biblioplaces o bibliomercats i una biblioterrassa, a municipis com Castelldefels, Malgrat de Mar, Avinyó, Mollet, Montornès del Vallès, La Roca o Arenys de Mar. Es tracta d'espais on la lectura es més agradable i on els usuaris aprofiten per gaudir de l'hàbit lector mentre descansen. Les publicacions periòdiques com diaris i revistes, les novel·les curtes i els còmics i contes infantils són els préstecs més demandats ja que la majoria d'usuaris són nens i pares que volen una lectura ràpida. En algunes d'aquestes biblioteques d'estiu fins i tot et pots endur el llibre a casa. L'objectiu final d'aquest servei és acostar els ciutadans a les biblioteques acostant primer els serveis de les biblioteques als usuaris. La majoria de biblioteques d'estiu tanquen a finals d'aquest mes, pero algunes continuarant al setembre.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails