Cuinetes
Fermí Puig
Editorial Columna
Juny 2009
Divulgació
SINOPSI: Cuinetes és la secció de cuina del reconegut xef Fermí Puig i el periodista Jordi Basté al programa de ràdio El món a Rac 1. D’aquestes trobades setmanals, ara en recollim l’essència en forma de llibre: les receptes d’una cuina amb ànima, que vol deixar empremta perquè les generacions més joves en continuïn gaudint. En aquestes pàgines trobareu receptes de tota mena: cremes, sopes, arrossos i pastes, amb ous, patates, verdures, carn, aus, peix i marisc, i també postres. No hi trobareu tècniques enrevessades ni plats impossibles, i aconseguireu uns resultats gustosos i variats que podreu compartir amb il·lusió i satisfacció amb la gent que estimeu. Cuinetes també recull algunes de les millors receptes dels oients del programa, que comparteixen així amb tots els lectors els seus trucs més personals per elaborar plats d’allò més sorprenents. I un ingredient que encara farà més bo aquest gran plat: les anècdotes més divertides de Fermí Puig, un mestre dels fogons, de la comunicació i de la vida.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
SINOPSI: Cuinetes és la secció de cuina del reconegut xef Fermí Puig i el periodista Jordi Basté al programa de ràdio El món a Rac 1. D’aquestes trobades setmanals, ara en recollim l’essència en forma de llibre: les receptes d’una cuina amb ànima, que vol deixar empremta perquè les generacions més joves en continuïn gaudint. En aquestes pàgines trobareu receptes de tota mena: cremes, sopes, arrossos i pastes, amb ous, patates, verdures, carn, aus, peix i marisc, i també postres. No hi trobareu tècniques enrevessades ni plats impossibles, i aconseguireu uns resultats gustosos i variats que podreu compartir amb il·lusió i satisfacció amb la gent que estimeu. Cuinetes també recull algunes de les millors receptes dels oients del programa, que comparteixen així amb tots els lectors els seus trucs més personals per elaborar plats d’allò més sorprenents. I un ingredient que encara farà més bo aquest gran plat: les anècdotes més divertides de Fermí Puig, un mestre dels fogons, de la comunicació i de la vida.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada