Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 1 de juliol del 2009

Novetat :: Cuinetes

Cuinetes
Fermí Puig
Editorial Columna
Juny 2009

Divulgació

SINOPSI: Cuinetes és la secció de cuina del reconegut xef Fermí Puig i el periodista Jordi Basté al programa de ràdio El món a Rac 1. D’aquestes trobades setmanals, ara en recollim l’essència en forma de llibre: les receptes d’una cuina amb ànima, que vol deixar empremta perquè les generacions més joves en continuïn gaudint. En aquestes pàgines trobareu receptes de tota mena: cremes, sopes, arrossos i pastes, amb ous, patates, verdures, carn, aus, peix i marisc, i també postres. No hi trobareu tècniques enrevessades ni plats impossibles, i aconseguireu uns resultats gustosos i variats que podreu compartir amb il·lusió i satisfacció amb la gent que estimeu. Cuinetes també recull algunes de les millors receptes dels oients del programa, que comparteixen així amb tots els lectors els seus trucs més personals per elaborar plats d’allò més sorprenents. I un ingredient que encara farà més bo aquest gran plat: les anècdotes més divertides de Fermí Puig, un mestre dels fogons, de la comunicació i de la vida.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails