Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 16 de juliol del 2009

Notícia : Lectura +, una nova proposta editorial per les persones amb dificultats visuals

Lectura + és una nova col·lecció de llibres amb la lletra més grossa que l'habitual, per facilitar la lectura a la gent gran i a les persones amb dificultats visuals. És una iniciativa d' Edicions 62, Grup Planeta i l'Obra Social la Caixa.

La col·lecció inclou cent obres d'autors actuals i clàssics, com Te deix, amor, la mar com a penyora, de Carme Riera, El noi del pijama de ratlles, de John Boyne, Viatges i flors, de Mercè Rodoreda, T'imagines la vida sense ell d'Isabel Clara Simó i El pont del jueus de Martí Gironell. La lletra grossa la va impulsar el 1964 Agatha Christie per tal que les seves amigues d'edat avançada poguessin continuar llegint els seus llibres de misteri.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 comentaris:

Related Posts with Thumbnails