Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 24 de juny del 2009

Notícia :: Soltando Lastre de Manuel Anguiano guanya el primer concurs de Microrelats de 80grams

El microrelat Soltando Lastre de Manuel Anguiano sobre el desamor s'emporta el primer premi del Concurs de Microrelats 80 grams amb el 36% dels vots dels blocaires. 80grams de Núria Pedro queda en segon lloc amb el 16% dels vots.

Ahir es va tancar el termini per votar els 9 microrelats presentats al primer Concurs de Microrelats 80grams. Gairebé un centenar de blocaires s'han animat a llegir i votar els Microrelats que havien de complir com a condició indispensable incloure 80grams per algún lloc del microrelat. El desamor s'ha imposat finalment amb Soltando Lastre, de Manuel Anguiano, amb 32 vots per sobre de la frustració, la desesperació, les decisions vitals o els canvis de trajectòria dels altres microrelats. Els 80grams de felicitat sedada de Núria Pedro queda finalista amb 14 vots. Tan el guanyador com el finalista del concurs s'emporten un lot de llibres amb les principals novetats literàries en català dels últims mesos. Properament contactarem amb els guanyadors per donar-los el premi.

Resultats del concurs. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
80 grams. Andreu González Castro
11 (12%)
ELS 80 GRAMS. Carles Campomar Garcia
5 (5%)
80GRAMS. Núria Pedro
14 (16%)
FULLES. Carlos Cerdán
3 (3%)
80 grams frustren massa. Roger Coch Elias
6 (6%)
Soltando lastre. Manuel Anguiano Alcaide
32 (36%)
Hi ha llibres que et poden canviar la vida. Óscar Roig Carrera
6 (6%)
80 grs. ó 80 mgs.? Rosa M. Garrido i Serra
3 (3%)
Ena sessions no numerades. Muriel Villanueva Perarnau.
7 (8%)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
:: Llegeix els microrelats participants

2 comentaris:

  1. No era pas el meu guanyador!! Molt millor Ena sessions no numerades!

    ResponElimina
  2. A mi m'ha fascinat la densitat tràgica dels 80 grams de bala

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails