Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 4 de juny del 2009

Notícia :: Petons de diumenge és la guanyadora del Rànquing 80grams d'aquesta primavera

La última novel·la de Sílvia Soler Petons de diumenge aconsegueix endur-se el suport majoritari dels lectors de 80grams amb el 33 per cent dels vots, seguida molt d'aprop de Quiet de Màrius Serra que ha aconseguit un 30 per cent de votacions.

®ànquing de primavera 80grams

Aquesta setmana hem tancat el rànquing de primavera de 80 grams. En total el rànquing ha recollit una cinquantena de vots de lectors del bloc. La guanyadora del rànquing ha estat Sílvia Soler per Petons de diumenge amb 10 vots. La última novel·la de l'escriptora badalonina continua congregant adeptes amb una història d'amor que sobreviu a totes les adversitats. De molt aprop la segueix Quiet, de Màrius Serra amb 9 vots. I és que aquesta novel·la tant especial de l'autor no mereix més que reconeixements després d'aconseguir desdramatitzar una situació tant complicada com la que viu la seva família. Seguint l'ordre de més votats trobem el recull de relats d'Albert Sánchez Pinyol ,Tretze Tristos Tràngols, que continua captivant la sensibilitat dels lectors un any després de la seva publicació. En els dos últims llocs trobem la novel·la històrica de Martí Gironell La venjança del bandoler i la novel·la sorprenent de Júlia Costa L'Inici del Capvespre, les dues empatades amb 5 vots. En breu podreu votar les novel·les del rànquing d'estiu de 80 grams. Gràcies per la vostra participació i us animem a llegir les novel·les del rànquing.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails