Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

diumenge, 12 d’abril del 2009

Carlos Rehder

Carlos Rehder, psicòleg i escriptor

Barcelona, 1940
De pare suís i mare espanyola, es va llicenciar en Filosofia i Lletres, especialitat de Psicologia Clínica per la Universitat de Barcelona. Des de 1972 va exercir com a professor i psicòleg, activitat que va abandonar al 1990, quan es va dedicar per complet a la Psicologia Clínica.  Des de ben jove es va interessar per la literatura en les seves diferents facetes. Ha participat activament en programes de ràdio i televisió, i té nombrosos articles publicats en diverses revistes. Ha publicat la novel·la “El misterio de las gotas de leche” (Éride). Des que es va casar, l'any 1971,  viu a L’Hospitalet de Llobregat, on va fundar El Gabinet Psicològic Rehder.  Actualment ja està jubilat i d’altres continuen la seva tasca amb el mateix entusiasme.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails