Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 4 de març del 2009

Notícia :: La històrica llibreria Bertrand obra una sucursal a Barcelona

La llibreria Bertrand ja té seu a Barcelona. El nou espai literari està ubicat a la Rambla Catalunya, a l'antic Cinema Alcázar, i ja és una de les llibreries més grans de la capital catalana, amb 1.500 metres quadrats, un fons de 10.000 títols i una plantilla de 25 venedors.

Apadrinada per Carme Riera i Juan Marsé ahir va obrir les seves portes la sucursal barcelonina de la mítica llibreria Bertrand. La cadena, amb seu a diferents punts de l'estat, ha convertit l'antic cinema Alcázar de Rambla Catalunya en una de les llibreries més grans de Barcelona que s'afegeix a la llista de les 8 grans superfícies que ja hi ha. Té un fons de 10.000 llibres amb objectiu generalista però amb una especial atenció als llibres infantils, l'assaig i la literatura de butxaca. L'espai està pensat a més per ser un punt de trobada dels lectors i autors i compte amb un gran auditori on es faran tota mena d'actes i presentacions literàries. Bertrand va néixer fa 275 anys a Lisboa i actualment té diferents centres a l'Estat, dos d'ells a Terrassa. Des de fa un temps la cadena pertany al grup alemany Bertelsman. L'obertura d'aquesta llibreria al centre de Barcelona té lloc després del tancament de la Llibreria Francesa Cinc d'Oros, la Crisol i la Bosch.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails