Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 25 de febrer del 2009

Novetat :: Seducció americana

La seducció americana
Roser Caminals
Edicions 62
26 de febrer 2009
Narrativa

CONTRAPORTADA: Quan els fundadors de la nació van signar la Declaració d’Independència, una dona va preguntar a Benjamin Franklin: Serà monarquia o república? Franklin contestà: República, si la sabem cuidar. Reverbera un eco d’aquestes paraules a la frase que una amiga meva va dir recentment: Teniu un país molt xulo, no permeteu que l’espatllin. En aquests moments, el poble sembla disposat a cuidar la república i a no permetre que l’espatllin. Si Amèrica ha donat el vot de confiança a Barack Obama, potser ha arribat l’hora de donar-li el vot de confiança a Amèrica.”Des del coneixement profund que dona la convivència diària, Roser Caminals ens ofereix una visió realista, íntima i sincera de la societat nord-americana actual. Lluny d’un feixuc i canònic llibre d’assaig, La seducció americana es pot llegir com un recull d’impressions viscudes, un relat d’escenes quotidianes americanes, centrat en la gent, les persones: com viuen, com afronten el dia a dia... Un llibre interessantíssim, entretingut i molt ben escrit, per entendre, criticar i admirar els Estats Units.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails