Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

divendres, 20 de febrer de 2009

Noticia :: Jordi Coca guanya el novè Premi Joaquim - Amat Piniella

Jordi Coca guanya el nové Premi Joaquim Amat-Piniella amb La noia del Ball. El jurat ha escollit la novel·la com la millor obra narrativa de temàtica social contemporània publicada entre la tardor de 2007 i la tardor de 2008.

El premi, convocat per Ómnium Cultural del Bages i l'Ajuntament de Manresa, va ser otorgat ahir al vespre a l'auditori Caixa de Manresa. La noia del ball (Proa, 2008), que va merèixer el Premi Carlemany 2007 i que va quedar finalista al Premi Llibreter 2008, és la darrera novel·la publicada de Jordi Coca. La novel·la forma part d’un projecte literari més ampli. En realitat, es tracta d’una història que precedeix Sota la pols (Premi Sant Jordi, 2000). La mare de Sota la pols és la protagonista de La noia del ball. A part de la novel·la guanyadora, havien quedat finalistes d'aquest premi les obres:Les revolucions perdudes, de Josep Maria Quintana; Memòries I, de Josep Benet; i Dietari de 1973, de Josep Maria Castellet.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails