Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimecres, 28 de gener de 2009

Activitat :: Presentació "De la fibromialgia a la salut"

Presentació De la fibromialgia a la Salut, de Maria Àngels Mestre

Data: 29 de gener 2009
Lloc: Casa del LLibre
Hora: 19.30

El llibre tracta de la experiència personal d'aquesta arquitecte que als 52 anys li van diagnosticar fibromialgia i el síndrome de fatiga crònica. Després del fracàs de la medicina convencional, Ma Àngels Mestre va optar per diferents teràpies de medicina holística, acompanyades per una nova alimentació i l’auto coneixement d' ella mateixa. Des d'aleshores ella reconeix que ha recuperat la salut. Amb el testimoni en primera persona d'aquesta experiència, Ma Àngels Mestre vol obrir una porta a l'esperança a totes aquelles persones que pateixen fibromialgia i fer veure a la medicina convencional la necessitat d'una nova visió d'aquesta malaltia.

1 comentari:

  1. hola! celebro que hagis fet referència d'aquest llibre. com a terapeuta de grup de dones amb fibriomàlgia em trobo amb la seva impotència pel desconeixement d'aquesta malaltia pels qui l'envolten i, sobretot, la seva manca de comprensió. crec que el testimoni d'aquest llibre els hi pot ser beneficiós als malalts i malaltes amb l'objectiu de trobar alternatives a la medicina més convencional. gràcies per ajudar a difondre'l!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails