Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dimarts, 2 de desembre de 2008

Premi Barcanova de Literatura Infantil i Juvenil

INFORMACIÓ: Guardó atorgat per l'editorial Barcanova. Iniciat l’any 2001, i renovat en el seu format i continguts durant l’any 2007, ha tingut diversos autors i autores com a guanyadors o finalistes. El premi està dotat amb 22.000 euros pel primer premi i un segon premi de 7.000 euros.

BASES: Es podran presentar al certàmen tots els escriptors de qualsevol nacionalitat, que presentin obres originals i inèdites escrites en llengua catalana i destinades al públic infantil i juvenil. El límit per entregar els originals és la primera setmana de desembre. El veredicte es coneixerà a mitjans de desembre.

ÚLTIMS GUANYADORS:

2008: Llàgrimes sobre Bagdad. Gemma Pascual Escrivà
2007: Un petó de mandarina. Eulàlia Canal
2006: Akanuu. L'arquer persa. Maria Carme Roca
2005: El manuscrit de les bèsties. Jordi Folch
2004: AL-RHAZES, el metge de la Talaia. Antoni Oliver Ensenyat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails