Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dilluns, 3 d’octubre del 2016

Novetat :: L'amor et farà immortal

L'amor et farà immortal 
Ramon Gener
Ara Llibres
Octubre de 2016

Ramon Gener torna amb un llibre sobre la vida, la mort i l'amor per la música. El seu primer llibre, Si Beethoven pogués escoltar-me, ha arribat a més de 15.000 lectors i va per la 8ena edició. 

SINOPSI: L'amor et farà immortal està format per 10 històries inspiracionals que ajuden a l'autor a superar la pèrdua del seu pare. Hi trobem Verdi, Clara Schuman, Joaquin Rodrigo o Maria Callas, entre altres. Ramon Gener explica que el seu pare va morir dues vegades. La primera, un matí assolellat en el qual l'Alzeimer va ennuvolar la seva ment i el va oblidar. La segona, tres dies abans de Nadal, quan, convertit en el Bolero de Ravel, va deixar de respirar. Aïllat del món entre sentiments de culpa i alleujament, no podia deixar de plorar i somiar-lo. Perdut en la seva enorme absència, va buscar en les vides d'altres homes i dones que havien passat pel mateix que ell una explicació a totes les emocions que l'aclaparaven. De la mà de les deesses gregues del destí, Ramon Gener emprèn un viatge per l'espai i el temps per trobar respostes. D'aquesta manera, va fins a la cofurna on Verdi va compondre Nabucco; a la bromosa estació de Johannes Brahms: a la nit màgica en la qual Joaquin Rodrigo va donar vida al Concierto de Aranjuez... i a la tarda de primavera en la qual el seu pare va arribar a casa amb tres petits xiprers. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails