Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016 :: La tardor literaria en català :: 80grams celebra sis anys de literatura :: Entrevista Anna Altisén :: Jo, confesso guanya el Premi Crexell 2012 :: Mor l'escriptor Emili Teixidor :: Grup 62 ja és a Google Play :: Salvador Macip guanya el Premi Carlemany :: Rafael Nadal guanya el Premi Josep Pla 2012 :: Els llibres de l'any a 80grams :: La primera novel·la de Lluís Llach arribarà a les llibreries el 2 de febrer :: 20 anys de la mort de Montserrat Roig :: Ha mort Joan Agut :: 80grams celebra 3 anys de literatura catalana :: L'escriptora Muriel Villanueva guanya el Premi Just M. Casero amb la novel·la La Gatera :: Aguilera, O'Hara i Llavina, Premis Octubre 2011 :: Rànquing de tardor 80grams 2011 :: David Cirici guanya el Premi Prudenci Bertrana :: L'infern d'Alabastre guanya el rànquing d'estiu 2011 :: Pa negre, la primera pel·lícula catalana candidata als Óscars :: Ausiàs March té perfil al Facebook :: Joaquim Carbó, Premi Trajectòria Setmana del Llibre en Català :: Cabré bat rècords i el seu llibre es reedita en només una setmana :: 80grams a Catalunya Ràdio

dijous, 22 de setembre del 2016

Novetat :: Recorda que moriràs

Recorda que moriràs
Ferran Garcia
Males Herbes
Tardor 2016

Un dels debuts amb més alt voltatge dels últims anys, una obra dura, crua i imponent, que estomaca la consciència moral del lector, l'obre en canal i se'n beu la sang encara calenta. Un camí cap a la llum a través de la foscor.

SINOPSI: En Mosca vol trobar allò que el seu pare ja sap i mai li ha explicat, vol saber per què la seva mare els va abandonar quan ell encara era un nadó. Obsessionat per aquesta idea, emprèn un camí de no retorn cap els paratges més foscos de la ment humana, amb la bogeria i la mort com a companys de viatge, i un enigma que es mantindrà velat fins a l'última pàgina. Recorda que moriràs és una fugida i alhora una recerca, un trajecte poètic i vital que deixa marca en el lector. En aquesta novel·la de lectura roent, Ferran Garcia es mostra com un franctirador furiós, oferint-nos una proposta literària profundament radical. 

Aquesta primera edició de Recorda que moriràs conté un pròleg de Jaume C. Pons Alorda. Els versos d'Andreu Vidal vehiculen bona part dels pensaments del protagonista de la novel·la. La contundència i alhora la solvència narrativa que mostra Ferran Garcia en el seu debut no tenen precedents en la narrativa catalana recent. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails